Σελίδες

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Τι είναι η Ομάδα Πολιτικού - Κοινωνικού Προβληματισμού

Προτείνω την δημιουργία Ομάδας Προβληματισμού με αντικείμενο την έξοδο της χώρας από την κρίση, με την παραμονή της, στην ζώνη του Ευρώ και την διατύπωση ενός νέου μοντέλου Οικονομικής και Κοινωνικής Ανάπτυξης της χώρας με έμφαση την Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη, που μας ενδιαφέρει άμεσα.
Η κοινωνική δικτύωση, βοηθά στην ανταλλαγεί απόψεων. Σήμερα έχουμε όσο ποτέ,  ανάγκη, μια πλουραλιστική και αντικειμενική πληροφόρηση στα γεγονότα.
Νομίζω ότι όλοι έχουμε χρέος  να συμβάλλουμε για το μέλλον της χώρας και των επόμενων γενεών.  Η γενιά του Πολυτεχνείου και της μεταπολίτευσης της έντονης Πολιτικοποίησης και της διαμόρφωσης της μαζικής δημοκρατίας (όπως την περιγράφει ο Παναγιώτης Κονδύλης,) που έχει μεγάλες ευθύνες στην διαμόρφωση του μεταμοντερνισμού στις ελληνικές συνθήκες, και στα προβλήματα που εμφανίστηκαν στην περίοδο της μεταπολίτευσης, έχει χρέος να συμβάλλει για μια ρεαλιστική,ευρωπαϊκή, δημοκρατική και ειρηνική έξοδο από την κρίση, με στόχο την κοινωνική συνοχή και την δίκαιη κατανομή των βαρών.  
Προτείνω η ομάδα να είναι ανοικτή και να μπορεί να συμμετέχουν όσοι το επιθυμούν. Αν συμφωνείται να συμπεριλάβω τα ονόματα σας στην αρχική ομάδα.
Περιμένω την απάντηση σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου